Mešalo ALTB

Zgoraj nameščen mešalnik Alfa Laval ALTB je primeren za atmosferske rezervoarje in rezervoarje pod tlakom ter je na voljo v najrazličnejših velikostih. Dodana spodnja opora stabilizira gred in zagotavlja zanesljivo delovanje. Zaradi različnih možnosti izbire velikosti se lahko veselite optimalne porabe energije. Mešalniki ALTB so zasnovani za enostavno čiščenje in so lahko namenjeni tudi uporabi v sterilnih/aseptičnih aplikacijah.

agitator altb 640x360

Odlična raven higiene za številne stroškovno učinkovite naloge mešanja v rezervoarjih

  • Preprosto se prilagodi specifičnim zahtevam rezervoarja/procesa – modularna zasnova s higienskimi materiali izboljšuje prilagodljivost
  • Manjša poraba energije – zaradi edinstvene zasnove rotorja in absorpcije toplote
  • Higienska zasnova in gladke površine izpolnjujejo standarde EHEDG, USDA, FDA in 3-A
  • Deluje pri nizkih hitrostih brez zmanjšanja zmogljivosti črpanja – do 80 % manjša poraba energije v primerjavi z običajnimi rotorji
  • Visoka produktivnost – majhna obraba in nezahtevno vzdrževanje

Za vse zgoraj nameščene mešalnike ALTB ponujamo različice za sterilne/aseptične aplikacije in dodatno opremo, vključno z varilno prirobnico, slepo prirobnico, pokrovom za motor/menjalnik in kompletom nadomestnih delov. Certifikati za materiale so na voljo na zahtevo.

.

Študija primera stranke: Predelava mešalnikov za višjo energetsko učinkovitost v mlekarski industriji

Želite izvedeti, kako je predelava mešalnikov podjetju Milchwerke Oberfranken West eG, mednarodnemu proizvajalcu finih sirovih specialitet, pomagala povečati učinkovitost z do 80-odstotnim prihrankom energije?

cheese with honey 640X360

Kako deluje

.

Na podlagi modularne zasnove so naši mešalniki ALTB sestavljeni iz pogonske enote z ležajnim okvirjem, gredi s posebnim grednim tesnilom in iz posebej zasnovanih energijsko varčnih rotorjev z dvema ali tremi lopaticami (EnSaFoil). Podporni stativ pomaga podaljšati življenjsko dobo in zmanjšati stroške.

Električni pogonski motor prenaša energijo, potrebno za mešanje (neposredno ali prek menjalnika), na gred mešalnika. Gred se vrti in obrača rotor EnSaFoil. Gibanje rotorja ustvarja močan pretok z majhnimi strižnimi silami zaradi zelo učinkovitega aksialnega črpalnega učinka na tekočino v rezervoarju. To omogoča učinkovito mešanje celotne vsebine rezervoarja.

.

Učinkovito mešanje prispeva h kakovosti mešanice

Želite izvedeti več o naši ponudbi higienskih mešalnikov? V tej brošuri preberite več o prednostih in uporabi.

close-up-agitator 640 360 for vignette
.

360-stopinjski videi o servisiranju in vzdrževanju

Morda vas bi zanimalo tudi …

Oprema za čiščenje rezervoarjev

Z uporabo prave naprave za čiščenje rezervoarjev lahko močno skrajšate zaustavitve, hkrati pa porabite manj virov, kot so voda, čistila in energija. Naše naprave so zasnovane tudi za izboljšanje varnosti v obratu, saj odpravljajo potrebo po vstopu v utesnjene prostore za ročno čiščenje rezervoarjev.

rotary jet heads 640x360

Rotacheck

Rotacheck je inteligentni senzor, ki med postopkom CIP preverja pravilnost delovanja rotacijske brizgalne glave Toftejorg. To je preizkušena in zanesljiva metoda, ki krepi kakovost pri čiščenju rezervoarjev.

rotacheck front 640x360

Pokrovi rezervoarjev

Pokrovi rezervoarjev Alfa Laval so visokokakovostne odprtine, zaradi katerih sta vstop in izstop iz notranjosti rezervoarjev v mlekarski industriji, industriji hrane in pijač ter biofarmacevtski industriji hitra, enostavna in priročna. Ponujamo več kot 50 različnih vrst ovalnih, okroglih in pravokotnih pokrovov, zaradi katerih sta vstop in dostop do notranjosti rezervoarja hitra, enostavna in priročna.

tank covers 640x360 (1)

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Obiščite stran z animacijami in poglejte naše proizvode od znotraj. Preverite kako delujejo.

Poglej animacijo

Oprema za rezervoarje

Deset najboljših nasvetov: Oprema za rezervoarje

.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki