PlusClean® UltraPure

Naj šoba za čiščenje PlusClean® UltraPure podjetja Alfa Laval revolucionarno spremeni čiščenje rezervoarjev v sterilnih in aseptičnih procesih. V kombinaciji z vašo napravo za čiščenje rezervoarjev, ki se montira zgoraj, se šoba PlusClean® UltraPure gladko integrira v steno ali dno rezervoarja. Ko se aktivira med čiščenjem na mestu (CIP), z ventilatorjem čistilnega medija pod pritiskom zadene senčna območja, kar zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem.

PlusClean right adjusted 640x360

Povečajte celovitost izdelka in večji donos s 100-odstotno pokritostjo čiščenja rezervoarja brez primere

  • Zagotovite si 100-odstotno pokritost s čiščenjem z udarci
  • Do 80-odstotno zmanjšanje porabe vode in čistilnih sredstev
  • Odpravite tveganja za kontaminacijo izdelkov in povečajte donosnost izdelkov
  • Izpolnite zahteve sterilnih in aseptičnih procesov v biotehnološki in farmacevtski industriji
  • Zmanjšajte skupne stroške lastništva zaradi zelo majhnih zahtev po vzdrževanju in manjših stroškov vode, čistilnih sredstev in odpadne vode

Odpravite tveganje kontaminacije rezervoarja in povečajte produktivnost sterilnih in aseptičnih procesov s šobo za čiščenje Alfa Laval PlusClean® UltraPure, ki jo je enostavno namestiti. S svojim optimiziranim, zelo udarnim razpršilnim vzorcem pršilna šoba PlusClean® UltraPure zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem v senčnih območjih, kot so pod lopaticami mešalnikov, tuljavami in priključki, ki jih naprave za čiščenje rezervoarjev, nameščene na vrhu, spregledajo. Naprava PlusClean® UltraPure je opremljena z dokumentacijskim paketom Alfa Laval Q-doc, ki zagotavlja popolno sledljivost v celotni dobavni verigi. Hitrejši in varnejši prehodi brez onesnaževalcev so zdaj mogoči, kar povečuje produktivnost serijskih ali neprekinjenih procesov v biotehnološki in farmacevtski industriji. To povečuje donosnost izdelkov in pospešuje donosnost naložb, hkrati pa znižuje skupne stroške lastništva.

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Izjemno vsestranski

Naprava PlusClean® UltraPure, ki je idealna za biotehnološke in farmacevtske aplikacije, optimizira učinkovitost čiščenja primarne čistilne naprave, ne glede na to, ali gre za statično razpršilno kroglo, rotacijsko razpršilno glavo ali rotacijsko brizgalno glavo. Odvisno od splošne zasnove rezervoarja lahko šobo za čiščenje konfigurirate v steno rezervoarja ali na dno. Izberite enega od treh različnih vzorcev pršenja in eno od dveh različnih zvarnih plošč za namestitev, da prilagodite šobo za čiščenje svojim zahtevam.

Posebna linija izdelkov

Poleg standardne izvedbe PlusClean® UltraPure z batom, ki ga aktivira čistilni medij, je na voljo tudi posebna pnevmatska izvedba. Pnevmatska različica aktivira bat z nadzorovanim zračnim tlakom. Pri uporabi skupaj z napravo Alfa Laval ThinkTop imate popoln pregled nad postopkom čiščenja rezervoarja, vključno s povratnimi signali, kot so odprto/zaprto in možnost čiščenja.

Storitev

Računajte na daljše delovanje opreme in več časa delovanja zaradi komponent z nizko stopnjo obrabe, ki jih je enostavno zamenjati na kraju samem, kar zmanjšuje čas izpada. Šoba za čiščenje PlusClean® UltraPure nima gibljivih delov, ki bi segali v rezervoar ali se iz njega umikali. Vzdržljivi in zanesljivi originalni deli Alfa Laval zagotavljajo izjemno zmogljivost, znižujejo skupne stroške lastništva in ohranjajo vrednost vaše opreme v celotnem življenjskem ciklu.

Kako deluje

.

Čistilna šoba Alfa Laval PlusClean® UltraPure se namesti ob steno in/ali dno rezervoarja. Ko se šoba aktivira s čistilnim medijem ali z nadzorovanim zračnim tlakom, ustvari visoko udarno silo, ki razprši čistilni medij v obliki ventilatorja neposredno na umazano območje. Pokritost čiščenja je zagotovljena z nadzorovanim in ponavljajočim se vrtenjem gredi in mešalnih lopatic.

 

Po končanem ciklu čiščenja vgrajeni vzmetni mehanizem vrne bat v prvotni položaj ter varno zapre in zatesni čistilno napravo. Če je potrebno čiščenje, ga vedno izvajajte s pogonom.

PlusClean cleaning nozzle exploded view

Cheese factory 640X360.jpg

Zagotovite proizvodnjo sira s 100-odstotnim čiščenjem območij v senci rezervoarja

 

Velika skandinavska mlekarna se je za povečanje proizvodnje sira z razširitvijo sprejema mleka obrnila na skupino Beritech, izkušenega proizvajalca rezervoarjev in sistemov. Cilj je bil zagotoviti popolno pokritost s čiščenjem dveh novih 30-metrskih silosov za surovo mleko z mešalniki, nameščenimi na dnu.

 

Preberite več

.

100% cleaning coverage
.

Kako čist je vaš rezervoar?

Alfa Laval PlusClean® in Alfa Laval PlusClean® UltraPure je revolucija na področju higienskega čiščenja rezervoarjev. Ko se PlusClean aktivira med čiščenjem na mestu (CIP), z ventilatorjem čistilnega medija pod pritiskom zadene senčna območja, kar vam prvič na trgu zagotavlja 100-odstotno pokritost s čiščenjem udarcev.

PlusClean brochure image 640x360
.

Videoposnetki 360° o servisiranju in vzdrževanju

Kako sestaviti napravo Alfa Laval PlusClean®

Kako razstaviti napravo Alfa Laval PlusClean®

Morda vas zanima tudi...

Agitator ALT

Zgornje mešalo Alfa Laval ALT je primerno za atmosferske rezervoarje in rezervoarje pod tlakom ter izpolnjuje zahteve v živilski industriji, mlekarstvu, proizvodnji pijač, farmaciji, biotehnologiji in kozmetiki.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Logika za živila - Food logic

Higienska oprema Alfa Laval združuje visoko zmogljivost in nežno uporabo, da varuje občutljive sestavine. Sledi trendom živilske industrije in rešuje štiri ključne izzive: dobava živilskih izdelkov potrošnikom po konkurenčni ceni, doseganje kar najboljšega izkoristka surovin, zmanjšanje odpadkov in emisij ter dobava varnih in higienskih živilskih izdelkov.

food logic 640x360

Katalog izdelkov higienske opreme

Katalog izdelkov higienske opreme Alfa Laval »Na dosegu roke« vključuje letake izdelkov, krivulje učinkovitosti, povezave do animacij, brošure in cenike za naročanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

NEAR novice

Da bi bili na tekočem o pomembnih zadevah in priložnostih v vaši industriji in procesih.

Poizvejte več

Tehnični članki