Varjeni ploščni in sklopni toplotni izmenjevalniki

Serija Alfa Laval Compabloc zagotavlja kompakten, učinkovit in zanesljiv prenos toplote za najrazličnejše procesne naloge. Zaradi popolnega in enostavnega čiščenja na obeh tokokrogih so to za servisiranje najprijaznejši varjeni toplotni izmenjevalniki na trgu. Zlahka lahko vidite, zakaj so Compabloc, Compabloc+ in Compabloc Free Flow skupaj postali nesporni prvaki na področju izmenjave toplote na nekaterih najzahtevnejših področjih uporabe.

Alfa Laval Compabloc series fully welded plate heat exchanger

Linija Alfa Laval Compabloc

  • Zanesljiva, učinkovita in dokazano preverjena tehnologija pri različnih procesnih nalogah
  • Napredne, specializirane zasnove za delo pod višjim tlakom in področja s strogimi higienskimi zahtevami
  • Možnost popolnega mehanskega čiščenja s preprostim odstranjevanjem umazanije in zasnova, ki ščiti pred korozijo
  • Kompaktna zasnova ustvarja nove možnosti za odpravo ozkih grl in zvišanje produktivnosti
  • Dostop do globalne mreže izkušenih servisnih strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo na licu mesta

S celotno družino tehnologij lahko serija Compabloc podpira področja uporabe z izjemno umazanimi in agresivnimi mediji ter z najstrožjimi higienskimi zahtevami. Toplotni izmenjevalniki Compabloc se danes uporabljajo v vseh vrstah procesov po vsem svetu, kjer zagotavljajo kar 5-krat večji toplotni izkoristek kot tradicionalne rešitve s cevmi in ohišjem. Pri strožjih zahtevah glede tlaka Compabloc+ zagotavlja enako raven učinkovitosti in varno delovanje do 60 barov. Za uporabo v farmacevtski industriji ima Compabloc Free Flow posebno zasnovo, prilagojeno zahtevam sodobne proizvodnje aktivnih farmacevtskih sestavin. Niste prepričani, kateri Compabloc je pravi za vas?

Vzpostavite stik z nami in izvedite več

Orodje za izbiro HEXpert

Hitro poiščite idealen varjeni ploščni toplotni izmenjevalnik za zahtevne procese. Izpolnite podatke o svojih zahtevah in že v petih minutah boste prejeli prilagojeno priporočilo za učinkovito toplotno rešitev.

engineers discussing industrial plant blue sky green grass