Fast Track

Fast track

Prihranite energijo s hitro izbiro in dostavo

Alfa Laval trgu ponuja standardizirane rešitve, na katere se lahko stranke zanesejo. Pospešite in poenostavite vsakodnevne izračune s Fast track, standardizirano družino vijačenih - razstavljivih ploščnih izmenjevalcev toplote. Svoje vodilne izkušnje in znanje, inovativno tehnologijo ter strokovnost smo združili in tako zasnovali vrhunske izdelke, ki pomagajo skrajšati obdelavo naročil.

 

Dostavljeno v pičlih nekaj dneh za dolga desetletja uporabe

Fast track je prva standardizirana družina razstavljivih izmenjevalcev toplote za takojšnjo energetsko učinkovitost, pri kateri pa vam ni treba žrtvovati kakovosti ali življenjske dobe. Fast track zagotavlja hitro in preprosto izbiro, zato vam ni treba dolgo čakati na izračune in oddajo naročila. Ko je odločitev sprejeta, pa bomo mi naročilo zapakirali in odposlali v le nekaj dneh.

Zaradi hitrejše izbire in hitre dobave bodo lahko naše stranke izdelek hitro začele uporabljati ter ga uporabljale dlje časa. Torej vam lahko pomagamo prihraniti čas, denar in energijo, ki bi jih sicer potrošili med dolgotrajno nepotrebno zaustavitvijo.

Poenostavite si življenje s Fast track.

Vodnik za hitro izbiro

Vodnik po izdelkih Alfa Laval je preprosto orodje, ki vam pomaga izbrati najboljšo rešitev za vašo aplikacijo. Navaja tudi lokalne partnerje podjetja Alfa Laval, od katerih lahko zahtevate ponudbo za izbrani izdelek.

product-guide-640x360-B

Svetovalec? Strokovnjak za integracijo sistema?

Ste projektant? Poglejte sem! Alfa Laval s strokovnim znanjem in desetletnimi izkušnjami na področju toplotne izmenjave ponuja strokovne vire za današnje izzive na področju ogrevanja in hlajenja. Odkrijte odgovore na zapletena vprašanja o vsem, od energetske učinkovitosti do naravnih hladilnih sredstev, ter koristna orodja, ki olajšajo iskanje prave tehnologije za vašo uporabo.

heating cooling-hub-vignette-2021