Plate heat exchangers

For nearly 90 years, Alfa Laval has been developing plate heat exchanger technology tailored to our customers’ applications. With the experience we have gained along the way, we can match you with your optimal solution. No matter what type of heat transfer need you have, we have the technology to solve your challenges.

Heating and cooling hub.jpg

The market's widest plate heat exchanger portfolio

plate_heat_exchangers_brazed.jpg

Bakreno lotani toplotni izmenjevalci

Kompaktni in brez servisiranja, ustrezni za široko rabo: to so ploščni bakreno lotani ali fuzijsko spojeni izmenjevalci z nerjavnim jeklom.

Bakreno lotani izmenjevalci toplote

Nerjavni fuzijsko spojeni izmenjevalci toplote

Plin-tekočina ploščni izmenjevalci

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Razstavljivi ploščni izmenjevalci toplote 

Alfa Laval nabor ploščnih izmenjevalcev toplote postavlja nove tržne standarde učinkovitosti, zanesljivosti in uporabnosti.

 Razstavljivi ploščni izmenjevalci toplote

 Pol varjeni ploščni izmenjevalci toplote

plate_heat_exchangers_welded-plate-block.jpg

Varjeni izmenjevalci toplote

Naši kompaktni varjeni ploščni toplotni izmenjevalniki zagotavljajo največjo učinkovitost za izboljšanje vaše trajnosti.

Varjeni spiralni izmenjevalci toplote

Ploščni in blokovni izmenjevalci toplote

Varjeni oplaščeni ploščni izmenjevalci

Poiščite svojo rešitev za splošne aplikacije ogrevanja in hlajenja

Vodnik po izmenjevalcih Alfa Laval je orodje za enostavno uporabo, ki vam pomaga najti najboljšo rešitev za vašo aplikacijo. V njem so navedeni tudi lokalni partnerji Alfa Lavala, za izbrani izdelek pa lahko zahtevate ponudbo.

 

Razišči Alfa Laval Vodnik po izmenjevalcih


hc_hub-quick-selection-vignette.jpg

 

HEXpert_selector_male_asian_engineer_with_ipad.jpg

Poiščite rešitev za naloge prenosa toplote v težki predelovalni industriji

Za stranke v težki predelovalni industriji je pravi toplotni izmenjevalnik ključnega pomena za izboljšanje trajnosti, zanesljivosti obrata in ekonomičnosti obratovanja. Vendar je ob številnih možnostih, ki so danes na voljo, iskanje pravega lahko zapleten in dolgotrajen izziv.
Z izbirnim orodjem Alfa Laval HEXpert lahko hitreje kot kdaj koli prej poiščete idealen toplotni izmenjevalnik. Odgovorite le na nekaj kratkih vprašanj in prejmite prilagojeno priporočilo, ki bo ustrezalo vašim edinstvenim potrebam. Orodje trenutno zajema izdelke za projektne tlake do 100 barov in projektne temperature do 450 °C.

Preizkusite HEXpert selekcijsko orodje

Iščete več orodij in strokovnega znanja?

Želite pridobiti več znanja, ki ga je Alfa Laval pridobila v več kot 8 desetletjih izkušenj na področju prenosa toplote? Ali vaše podjetje potrebuje dostop do datotek BIM, 3D risb ali drugih svetovalnih orodij? Odpravite se v naše središče Alfa Laval za ogrevanje in hlajenje, kjer boste našli najnovejše vire za vašo panogo.

Obiščite Vozlišče za ogrevanje in hlajenje


heating_cooling-hub-vignette-2021.jpg