AlfaNovaTW

Čista pitna voda je esencialna. Tako je ta izmenjevalec toplote zasnovan posebej s tem namenom. V celoti se sestoji iz nerjavnega jekla in tako odgovarja na najvišje higienske in okoljske zahteve. AlfaNovaTW je enostaven za montažo in fleksibilen za različne ogrevalne vire.

ANTW640

Več z AlfaNovaTW

  • Edini izdelek na trgu, ki zagotavlja rešitev iz 100-odstotnega nerjavnega jekla
  • Skladen z veljavnimi in prihajajočimi omejitvami glede pitne vode
  • Zelo učinkovita tehnologija plošč in preprosta vgradnja v obstoječe sisteme
  • Povsem reciklažni
  • Manjša delovna površina – novi optimizirani toplotni vzorci omogočajo manjše toplotne površine in posledično manj materiala na enoto

Toplotni izmenjevalec, izdelani posebej za zagotavljanje najvišjih standardov pitne vode. Toplotni izmenjevalniki AlfaNovaTW so izdelani iz 100-odstotnega nerjavnega jekla. Ta linija proizvodov izpolnjuje najstrožje omejitve na področju pitne vode zaradi višjih zdravstvenih in okoljevarstvenih zahtev. AlfaNovaTW je mogoče preprosto vgraditi v obstoječe sisteme in je izjemno prilagodljiv glede virov toplote.

AlfaNova: resnično nerjavno jeklo

Spoznajte dejstva o AlfaNova – toplotnem izmenjevalniku iz 100-odstotnega nerjavnega jekla, izdelanem z našim patentiranim talilnim procesom povezave.

Preproste rešitve

Spoznajte ukrepe Alfa Laval, da je lahko izbira toplotnih izmenjevalnikov preprostejša.

Vodnik za hitro izbiro

Vodnik po izdelkih Alfa Laval je preprosto orodje, ki vam pomaga izbrati najboljšo rešitev za vašo aplikacijo. Navaja tudi lokalne partnerje podjetja Alfa Laval, od katerih lahko zahtevate ponudbo za izbrani izdelek.

product-guide-640x360-B

Edinstvene lastnosti za izboljšanje vaše učinkovitosti

Z več kot 80 leti inovacij na področju prenosa toplote pri Alfa Lavalu vemo, kaj je potrebno za doseganje visokozmogljivih rešitev za vsako uporabo. Naši strokovnjaki nenehno razvijajo nove inovacije, s katerimi naša serija toplotnih izmenjevalnikov AlfaNova postaja vedno zanesljivejša in učinkovitejša.

AlfaNova®

100% nerjavno jeklo

AlfaNova® je rešitev, izdelana iz 100-odstotnega nerjavnega jekla, ki jo Alfa Laval omogoča na področjih, kjer se uporabljajo sredstva, ki niso skladna s klasičnimi materiali v toplotnih izmenjevalnikih. Ker je ta napredna zasnova optimizirana za uporabo z naravnimi hladilnimi sredstvi, jo je mogoče tudi popolnoma reciklirati.

 

ValuePlus

Celotna podpora – z možnostmi dodane vrednosti, ki ustrezajo vašim potrebam

Pridobite dostop do širokega nabora orodij, pa tudi do strokovnjakov za aplikacije in izdelke podjetja Alfa Laval. Podpora ValuePlus vključuje vso dokumentacijo, odobritve in certifikate ter rastočo ponudbo dodatne opreme. Ob strokovnem znanju pri izdelavi prototipov in testiranju ter obsežnih proizvodnih zmogljivostih podjetja Alfa Laval lahko vedno pričakujete hitro dobavo, preprosto vgradnjo in optimizacijo ter popolno skladnost z vsemi predpisi.

PressureSecure

Neprimerljiva moč za zahtevne naloge

Naše plošče z inovativno zasnovo podpirajo širok nabor aplikacij z visokimi temperaturami in visokim tlakom. Enote lahko delujejo s tanjšimi ploščami in manjšim številom plošč, kar pomeni manjšo porabo surovin in energije, manj hladilnega sredstva in daljšo življenjsko dobo opreme.

 


.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje o portfelju lotanih in fuzijsko spojenih izmenjevalcev toplote? Mi vam pomagamo poiskati optimalno rešitev za vaše potrebe.