2023-02-13 Novice o proizvodih

Nadgradnje opreme – pameten način za povečanje zmogljivosti pivovarne

Po preverjanju različnih rešitev za povečanje proizvodne zmogljivosti se je pivovarna Dalian Daxue odločila za nadgradnjo opreme Alfa Laval, da bi optimizirala procesni modul Alfa Laval ALDOX™ High Gravity Beer.

 

Pivovarna Dalian Daxue je morala razširiti zmogljivost svoje pivovarne, zato je razmišljala o dveh možnostih: dopolnitev trenutnega sistema ALDOX™ s sistemom za odzračevanje lokalnega dobavitelja (ki ni mogel izpolniti zahtev za največjo proizvodnjo) ali zamenjava sistema ALDOX™ z večjo enoto, kar pa bi pomenilo drago naložbo. 

Strokovnjaki Alfa Laval so se na rednem pregledu pivovarne seznanili z izzivi, ki omejujejo proizvodne zmogljivosti pivovarne Dalian. Alfa Laval je predlagala nadgradnje opreme za optimizacijo obstoječega sistema ALDOX™. Tako pivovarni Dailan ni bilo treba kupiti nove in večje enote.

Izboljšave Alfa Laval so zagotovile večjo zmogljivost

Nadgradnja opreme Alfa Laval je v pivovarni Daxue Brewery zagotovila povečano zmogljivost v mesecu z največ prometa. V pivovarni so bili zelo zadovoljni s strokovnim znanjem in podporo, ki jo je zagotovilo podjetje Alfa Laval.

Prednosti:

  • večja zmogljivost brez nove opreme
  • popolna podpora s prilagojenimi rešitvami
  • združljivost in varnost
  • zanesljivo delovanje

 

 

Oznake

Vse
aldox HGB right 640x360

        

Razširitev zmogljivosti s ponudbo storitev Alfa Laval 360°

Naša obsežna ponudba vsebuje vse storitve, ki jih potrebujete za zagotavljanje vrhunske zmogljivosti in najdaljši čas delovanja opreme Alfa Laval skozi celotni življenjski cikel. Naša ekipa strokovnjakov in razpoložljivost posameznih delov vam zagotavljata duševni mir.

Več o portfelju storitev Alfa Laval 360°

Sorodna vsebina: