2022-04-21 Novice o proizvodih

Alfa Laval pridobi edinstveno tehnologijo za okrepitev svojega položaja na področju trajnostne proizvodnje piva

Alfa Laval - vodilno svetovno podjetje na področju prenosa toplote, centrifugalnega ločevanja in ravnanja s tekočinami - je kupilo podjetje Sandymount, ameriško podjetje za tehnologijo pijač z edinstveno in patentirano membransko tehnologijo za koncentriranje piva. Ta tehnologija bo v kombinaciji s široko paleto izdelkov podjetja Alfa Laval odprla zanimive poslovne priložnosti za podjetje in omogočila bolj trajnostno dobavno verigo piva.

Sandymountova patentirana membranska tehnologija Revos™ bo v kombinaciji s široko paleto izdelkov za proizvodnjo piva podjetja Alfa Laval proizvajalcem piva omogočila dobavo visokokakovostnega piva v zgoščeni obliki. Rešitev odpravlja neučinkovitost transporta pri dobavi piva, kjer pivo ostaja eden redkih proizvodov, obremenjenih z vodo, ki se od proizvajalca do potrošnika distribuira kot "večinoma voda".


Ta nova tehnologija je dragocena dopolnitev portfelja pivovarskih rešitev družbe Alfa Laval, ki nam bo omogočila zagotavljanje postopkov za visokokakovostno koncentrirano pivo, pravi Nish Patel, predsednik oddelka za hrano in vodo. "Inovativne in potrjene rešitve, kot je ta, bodo izboljšale oskrbovalne verige naših strank in tako pozitivno vplivale na njihove poslovne rezultate in okolje."


Ronan McGovern, ustanovitelj podjetja Sandymount, komentira: "Tehnologijo Revos so preverile in potrdile velike pivovarne, zato sem navdušen, da bo postala del podjetja Alfa Laval in da bo izkoristila izkušnje organizacije in njen globalni odtis pri zagotavljanju rešitev." 

Oznake

Vse

Sorodna vsebina: