Novi izdelki. Nova spoznanja. Dobrodošli na dogodku Alfa Laval za uvedbo ničelne neto vrednosti okoljskega odtisa. | Alfa Laval

2022-02-03 Novice o proizvodih

Novi izdelki. Nova spoznanja. Dobrodošli na dogodku Alfa Laval za uvedbo ničelne neto vrednosti okoljskega odtisa.

Alfa Laval je zavezan pospeševanju trajnostnih rešitev za energetski trg. Naš prihajajoči uvodni dogodek bo osredotočen na nove načine reševanja nekaterih najbolj perečih - in nasprotujočih si - vprašanj današnjega časa, vključno s potrebo po razogljičenju svetovnega gospodarstva in hkrati proizvodnji več energije za zadovoljitev naraščajočega povpraševanja. Na dogodku bodo predstavljeni tudi številni novi izdelki, ki lahko bistveno izboljšajo energetsko učinkovitost in trajnost.

Tehnologije za prenos toplote in ločevanje družbe Alfa Laval so kot nalašč za današnje izzive.
Le malo podjetij na svetu je sposobnih tako takoj in trajno vplivati na potrebo po zadovoljevanju naraščajočih potreb po energiji, obenem pa močno zmanjšati emisije ogljikovega dioksida.

Letos bomo na našem dogodku za vpogled in inovacije povabili stranke po vsem svetu, da se nam pridružijo pri raziskovanju možnosti, povezanih s temo Inovacije, ki pospešujejo trajnostne rešitve. Pripravili smo zanimiv nabor govornikov, pravi Thomas Möller, izvršni podpredsednik oddelka za energijo družbe Alfa Laval. "Vsak govornik nas bo popeljal v svoje strokovno področje in nam pokazal, kako pri vsakdanjem delu uresničiti naše zaveze glede energetske učinkovitosti, čiste energije in krožnega gospodarstva."

Ta tri področja - energetska učinkovitost, čista energija in krožno gospodarstvo - so jedro trajnostne ponudbe družbe Alfa Laval in bistvo tega, kar lahko podjetje pomaga doseči svojim strankam. "Vzamemo si čas za vzpostavitev trajnih partnerstev z našimi strankami," nadaljuje Möller, "saj vemo, da je razumevanje njihovega poslovanja ključnega pomena za iskanje načinov, kako jim pomagati pri prehodu z ogljičnega gospodarstva na večjo toplotno učinkovitost. Poskus reševanja njihovih izzivov je tisto, kar spodbuja našo domišljijo in nas žene k večjim inovacijam."

Na dogodku bodo povzeti najnovejši izzivi, s katerimi se soočamo, in kako se lahko z njimi soočimo. Prehod na naravna hladilna sredstva z manjšim vplivom na podnebje je trenutno glavni trend v svetovni industriji ogrevanja in hlajenja - in Alfa Laval je vodilni s toplotnimi izmenjevalniki, ki so prilagojeni novim zahtevam, s katerimi se soočajo naše stranke. Alfa Laval je tudi dom najnovejšega razmišljanja o vrednosti procesov, ki so učinkoviti z materiali in viri, kar je morda najpametnejši način za povečanje dobička, zmanjšanje stroškov in izboljšanje trajnosti - trojček prednosti, s katerimi se strinja vsako podjetje, ki jih potrebuje.

Dogodek je namenjen tudi izmenjavi izkušenj iz novih pobud, vključno s pobudami Zero Liquid Discharge in ekipe servisnega centra Alfa Laval, ki se bo prav tako predstavila.

Nenazadnje bodo v ospredju tudi najnovejša goriva in tehnologije, vključno z vrednostno verigo zelenega vodika, obnovljivim dizelskim gorivom in najsodobnejšimi novimi izmenjevalcev toplote Alfa Laval, serijo ACK540, AC65, TS45 in PCHE Hybloc™.

Za vse, ki želijo biti del rešitve pri gradnji svetlejše prihodnosti, je predstavitev podjetja Alfa Laval z ničelno neto vrednostjo resnično nepogrešljiv dogodek.

Dogodek bo potekal 16. februarja 2022 ob 14.00 po srednjeevropskem času (angleška različica)

 

Launch event title image 640x360-V2

7.14 intro image.jpg

Pospeševanje trajnostnih rešitev

Alfa Laval skupaj s svojimi strankami in partnerji pospešuje prehod na učinkovitejše in čistejše energetske rešitve ter pospešuje razvoj krožnega gospodarstva.
Naše poglobljeno industrijsko znanje nam omogoča, da optimiziramo procese strank, premagujemo najtežje izzive in še naprej vsak dan izboljšujemo svet.

Svoj prehod začnite tukaj

Sorodna vsebina: