2019-12-13 Novice o proizvodih

Predstavljamo nov, razširjen nabor farmacevtskih črpalk Alfa Laval UltraPure

Alfa Laval širi uspešno serijo farmacevtskih črpalk UltraPure s še večjim izborom. Celoten nabor črpalk Alfa Laval UltraPure krije praktično vse potrebe farmacevtske ali biotehnične industrije, od centrifugalnih do izpodrivnih (PD) črpalk.

»To so varne in zanesljive črpalke z lastnostmi, kot so higienska zasnova, ponovljivost in minimalno tveganje kontaminacije,« pravi vodja portfelja Alfa Laval UltraPure, John Walker. »Poleg večje produktivnosti, daljšega časa delovanja in majhne porabe energije to pomeni tudi manjše stroške za uporabnika. Ker se vidiki trajnostnosti čedalje bolj uveljavljajo na trgu, bosta farmacevtska in biotehnična industrija z veseljem sprejeli energetsko učinkovitost in majhen ogljični odtis.« 

Razširjena serija Alfa Laval UltraPure obsega novo predstavljeni model Alfa Laval LKH Prime UltraPure, večji izbor uveljavljenih modelov Alfa Laval LKH UltraPure, novi model Alfa Laval SX UltraPure in poenostavljen visoko učinkovit model Alfa Laval Solid-C UltraPure. 

Alfa Laval LKH Prime UltraPure 


Alfa Laval LKH Prime UltraPure postavlja nov standard na področju samosesalnih farmacevtskih črpalk. Primarno se uporablja za čiščenje brez razstavljanja (CIP) z uvajanjem zraka, vendar se črpalko Alfa Laval LKH Prime UltraPure lahko uporablja tudi za črpanje izdelkov, kar dodatno zniža potrebo po naložbah. 

Alfa Laval LKH UltraPure 


Alfa Laval LKH UltraPure zagotavlja najdaljši čas neprekinjenega delovanja in veliko učinkovitost v farmacevtski rabi. Izjemno natančno izdelana črpalka in motor zagotavljata optimalno učinkovitost ter nežno obdelavo izdelka.  

Alfa Laval SX UltraPure 


Nova črpalka Alfa Laval SX UltraPure nudi šibko pulziranje in nežno črpanje ter je izdelana posebej za učinkovito in uspešno pretakanje občutljivih tekočin. Izdelana je za uporabo v biotehnični in farmacevtski industriji, kjer je potrebna higiena in velika stopnja čistosti. 

Alfa Laval Solid C UltraPure  


Črpalke Alfa Laval SolidC UltraPure predstavljajo najboljše ravnotežje med ceno in zmogljivostjo. Standardna centrifugalna črpalka je idealna za uporabo pri čiščenju brez razstavljanja (CIP) in postopno prečrpavanje izdelkov. 

 

Odkrijte Alfa Laval UltraPure 

Serija črpalk UltraPure proizvajalca Alfa Laval je izdelana za potrebe farmacevtske in biotehnične industrije ter nudi inovativne funkcije, ki pomagajo optimizirati proizvodnjo.  

Pri vseh črpalkah Alfa Laval UltraPure je upoštevana: 

Varnost 

  • Pri črpalkah Alfa Laval UltraPure je velika pozornost namenjena higienski zasnovi in ponovljivosti, s čimer se zmanjša tveganje onesnaženja. Za prenos je na voljo dokumentacija Alfa Laval Q-doc, ki na osnovi GDP (dobre dokumentacijske prakse) zagotavlja vse podrobnosti o izdelku in poenostavlja kvalifikacijo, validacijo in nadzor nad spremembami za zagotovitev varnosti potrošnikov.  

Zanesljivost 

  • Vse črpalke Alfa Laval UltraPure so robustno zasnovane in s preizkušenim delovanjem uveljavljene v farmacevtski industriji. Vsaki črpalki UltraPure je priložena celotna dokumentacija o proizvodni verigi, od surovin do dobavljenega izdelka, ki zagotavlja ponovljivost vašega izdelka in 100-odstotno kakovost vsake serije.  

Učinkovitost 

  • Črpalke Alfa Laval UltraPure so stroškovno učinkovite in prinašajo največjo energetsko učinkovitost, manjši ogljični odtis, večji donos in daljši čas neprekinjenega delovanja. 

Lokalna prisotnost na globalni ravni 

  • Širok nabor črpalk Alfa Laval UltraPure odgovarja na vse izzive proizvodnih procesov. Kjerkoli se nahajate, povsod v bližini nudimo podporo in strokovne serviserje. V vse črpalke UltraPure so vgrajeni standardni deli, zato jih je preprosto naročiti, dostaviti ter hitro zamenjati.     

Vsem črpalkam Laval UltraPure je priložen tudi paket Alfa Laval Q-doc s popolno dokumentacijo, ki zagotavlja popoln pregled nad proizvodno verigo, od surovin do dobavljene opreme, ki je v pomoč pri validaciji, kvalifikaciji in nadzoru nad spremembami.  

 

Oglejte si črpalke Alfa Laval UltraPure na: 

Za dodatne informacije o črpalkah Alfa Laval UltraPure, izdelanih namensko za uporabo v farmaciji in biotehnologiji, obrnite na:  

 

Alfa Laval d. o. o., Brodišče 26, 1236 Trzin

Slovenija.info@alfalaval.com

 

O podjetju Alfa Laval  

Alfa Laval je vodilni svetovni ponudnik specializiranih izdelkov in inženirskih rešitev, ki temeljijo na ključnih tehnologijah prenosa toplote, ločevanja in obvladovanja tekočin.  

Oprema, sistemi in storitve podjetja so namenjeni podpori kupcem pri optimizaciji delovanja njihovih procesov. Rešitve Alfa Laval jim pomagajo pri ogrevanju, hlajenju, ločevanju in prevozu izdelkov v industrijskih panogah, ki se ukvarjajo s proizvodnjo hrane in pijače, kemikalij in petrokemikalij, farmacevtskih izdelkov, škroba, sladkorja in etanola.  

Izdelki Alfa Laval se uporabljajo tudi v elektrarnah, na krovu ladij, pri raziskovanju nafte in plina, v strojni industriji, v rudarstvu in pri čiščenju odpadnih voda, kot tudi v klimatskih in hladilnih aplikacijah za večje udobje.  

Globalna organizacija Alfa Laval tesno sodeluje s kupci v skoraj 100 državah in jim pomaga ohranjati prednost na svetovnem prizorišču. 

Globalna organizacija Alfa Laval tesno sodeluje s kupci v skoraj 100 državah in jim pomaga ohranjati prednost na svetovnem prizorišču. Globalna organizacija Alfa Laval tesno sodeluje s kupci v skoraj 100 državah in jim pomaga ohranjati prednost na svetovnem prizorišču. Družba Alfa Laval kotira na borzi Nasdaq OMX, leta 2016 pa je njen promet znašal približno 35,6 milijarde SEK (približno 3,77 milijarde evrov). Družba ima približno 17.000 zaposlenih.

 

Pharma-Pumps-Ultrapure-640x360

Odkrijte Alfa Laval UltraPure

Želite poiskati dokument za vašo Alfa Laval UltraPure črpalko?

Vse Alfa Laval UltraPure črpalke so dobavljene z Alfa Laval Q-doc, našim paketom dokumentacije, ki zagotavljajo popolno sledljivost vseh naših proizvodov - kot so jeklo, tesnila, ipd.  Alfa Laval Q-doc varuje ustreznos zagotavljanja rezervnih delov.  Qdoc validaton

Sorodna vsebina: