Čiščenje hidravličnega olja

Oprema Alfa Laval za čiščenje olja učinkovito odstranjuje trde delce in vodo, ki lahko povzročijo mnogo okvar sistema za oskrbo z mazalnim oljem, zaradi česar je učinkovito čiščenje bistvenega pomena v primerih, kjer lahko zaradi onesnaženja olja pride do dragih zaustavitev v proizvodnji.

Hydraulic oil cleaning 640x360

Manjša poraba olja

Sistemi Alfa Laval za čiščenje olja zagotavljajo daljšo življenjsko dobo olja in s tem njegovo manjšo skupno porabo. Tako je veliko filtrov mogoče uporabljati dalj časa, s čimer se še nadalje zniža stroške obratovanja. 

Hidravlično olje

Stiskalnice, prebijalni stroji, gradbeni stroji, strojna orodja, valjarne itd. – vse to je odvisno od brezhibno delujočega hidravličnega sistema, zato je treba vzdrževati čistost hidravličnih tekočin.

Večja produktivnost in nižji stroški obratovanja

Voda pogosto zamaši filterski vložek ter vpliva tudi na različne mazalne dodatke v olju, zato je odstranjevanje vode bistvenega pomena, pomembno pa je tudi, da se odstrani abrazivne delce v olju/sistemu. V družbi Alfa Laval ponujamo separacijske module, ki bodo izredno primerni za uporabo v vašem obratu. Ponujamo tako mobilne čistilne enote kot tudi separatorje za večje hidravlične sisteme. Naši separatorji zagotavljajo večjo produktivnost, nižje stroške obratovanja ter omogočajo skladnost s strogimi okoljskimi predpisi, zato boste prihranili čas in denar. 

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.