Čiščenje komunalnih odpadnih voda

Alfa Laval pomaga zmanjšati okoljski odtis tokov vode in odpadkov tako, da omogoča čim večjo ponovno uporabo vode, pa tudi s spreminjanjem odpadkov v produkte z vrednostjo ter z zagotavljanjem čim manjše porabe energije in čim manjše količine odpadkov. Ponujamo celoten izbor opreme za čiščenje odpadnih voda, filtriranje in obdelavo blata, s katero lahko pridelate čiste odplake, primerne za izpust ali ponovno uporabo, za rekuperacijo toplote ter zmanjšanje količine blata za odstranitev.

wastewater-plant-at-sunrise 640x360

Celoten izbor opreme za čiščenje odpadnih voda 

Potreba po stroškovno in energijsko učinkoviti predelavi odpadne vode in blata v javnem sektorju po vsem svetu stalno narašča, vedno več občin pa tradicionalno tehnologijo filtriranja nadomešča s stroškovno učinkovitejšimi sistemi zaprtih krogotokov. 

Complete spectrum brochureDa je mogoče izpolniti te zahteve, Alfa Laval ponuja kompetentnost in v svetovnem pomenu vodilni izbor kompaktnih, energijsko učinkovitih kosov opreme in sistemov ter napreden nadzor za optimizacijo obratovanja obrata in zmanjšanje potreb po delovni sili. 

Vsaka čistilna naprava je edinstvena, z različnimi okoljskimi in ekonomskimi izzivi, ki jih je treba premagati. Pri njeni gradnji ali prenovi je treba upoštevati veliko dejavnikov. Okoljevarstvena zakonodaja, procesne razmere, zahteve glede zmogljivosti, investicijski stroški, predvidene prihodnje zahteve, energija, polimeri in stroški odstranjevanja so le nekateri izmed njih. 

 

Zakaj sodelovati z nami?

Z Alfa Lavalom, kot partnerjem so procesi enostavnejši. Ko gradite ali upravljate čistilno napravo, dobite dostop do:

  • Znanje o odpadnih voda, ki temelji na izkušnjah iz več tisoč naprav
  • Najširšo paleto proizvodov za čiščenje odpadnih voda, ki zajema vrsto različnih tehnologij
  • Pomoč pri analizi in optimalno izbiro opreme za vaše potrebe in proračun.