Klimatizacija in toplotno črpanje

Hlajenje v nakupovalnih centrih, javnih zgradbah, hotelih, pisarniških kompleksih, športnih arenah, drsališčih in celo na smučiščih v zaprtih prostorih po vsem svetu zagotavlja oprema Alfa Laval. Vsaka rešitev lahko vključuje različne vrste hladilnih sredstev, konfiguracij in opreme za klimatizacijo. Vedno pomembnejši dejavnik pa je tudi čim večje zmanjšanje vpliva na okolje.

Aircon-heat-pumps-hero

Vzdrževanje optimalne klime v zaprtem prostoru 

Različni proizvajalci sistemov v sam klimatizacijski hladilni agregat vgrajujejo lotane ploščne ali cevne oplaščene toplotne izmenjevalnike Alfa Laval kot tekočinske uparjalnike in/ali kondenzatorje. V večjih stavbah se vgrajuje dodatne toplotne izmenjevalnike Alfa Laval. Razstavljivi ploščni toplotni izmenjevalniki z zelo zaprtim krogom se v sistemih za ogrevanje ali hlajenje uporabljajo za izvajanje različnih nalog. Zračne tekočinske hladilce ali kondenzatorje se namesti na streho za odvajanje odvečne toplote. 

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.