HVAC - Ogrevanje

Alfa Laval ponuja energijsko varčne rešitve za ogrevanje stanovanj, hiš, poslovnih prostorov, industrijskih objektov ali javnih stavb. Naš cilj je optimizirati pogoje; vse od udobno toplih okolij v zaprtih prostorih in prijetnih temperatur vode v bazenih do tople vodovodne vode.

Heating general 640x360

Pameten način uporabe energije

Naše rešitve podpirajo pametno uporabo energije, ne glede na vir tople vode. Na primer: poleti, ko se ogrevalni sistem stavbe ne uporablja s polno zmogljivostjo, je odvečno energijo mogoče uporabiti za ogrevanje bazenov na prostem. Uporaba rekuperacije toplote v proizvodnji in drugih procesih za ogrevanje stavb je še eden od energijsko varčnih ukrepov, ki zniža stroške.

Uporaba energije iz obnovljivih virov

Družba Alfa Laval v svoje energijsko varčne rešitve za ogrevanje vključuje vire obnovljive energije povsod, kjer je to mogoče. Rekuperirano ali obnovljivo energijo, kot je geotermalna ali sončna energija, je pogosto mogoče uporabljati kot alternativni ali dopolnilni vir energije v ogrevalnih sistemih.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova