Zalogovnik

Zalogovnik je kompaktna in ekonomična alternativa običajnim hladilnim agregatom. Razstavljivi ploščni toplotni izmenjevalniki Alfa Laval zagotavljajo optimalno zmogljivost pri uporabi inovativnih zalogovnikov ledu po vsem svetu.

thermal storage 640x360

Zamrzovanje in tajenje: uporaba tehnologije na osnovi ledu 

Zalogovnik omogoča, da se v določenem obdobju nabere led, nato pa ga odtali za uporabo v drugem obdobju. Proizvodnja ledu za skladiščenje poteka večinoma ponoči, saj je takrat elektrika cenejša. Poleg precejšnjega varčevanja z energijo rešitev z zalogovniki ledu ne zavzame preveč prostora, saj je potreben le majhen delež prostora, ki ga potrebujejo običajni sistemi za hlajenje. 

Pohlajevanje najvišje stavbe na svetu

Alfa Laval za optimizacijo naših toplotnih izmenjevalnikov za uporabo z zalogovniki uporablja najnovejšo tehnologijo. Naši razstavljivi ploščni izmenjevalniki se uporabljajo v sistemih z zalogovniki ledu po vsem svetu, tudi v enem izmed najinovativnejših, ki ohlaja najvišjo stavbo na svetu, tj. Burj Khalifa v Dubaju.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova