Prekinjalo za tlak

Del energijsko učinkovite rešitve družbe Alfa Laval za hlajenje visokih stavb so tudi razstavljivi ploščni toplotni izmenjevalniki, ki se uporabljajo za prestrezanje tlaka in ki opremo, kot so hladilni agregati ter klimatske naprave, ščitijo pred čezmernim tlakom.

pressure breakers 640x360

Kako zmanjšati tlak ter zagotoviti varnost v nebotičnikih

Z nameščanjem razstavljivih ploščnih toplotnih izmenjevalnikov v različnih nadstropjih v nebotičniku je mogoče omejiti pritisk na cevi sistema za ogrevanje, ventilacijo in klimatizacijo ter drugo opremo. Tako se zagotovi enakomerno hlajenje v vseh nadstropjih stavbe.

Višek učinkovitosti

Da so lahko prekinjala za tlak energijsko čim učinkovitejša, morajo delovati z minimalnimi temperaturnimi izgubami. Razstavljivi ploščni toplotni izmenjevalniki Alfa Laval zagotavljajo boljšo rekuperacijo toplote ter minimalne izgube pri prenosu hladilnih sredstev v celotni stavbi – celo v izredno visokih zgradbah. Naši toplotni izmenjevalniki opravljajo to vlogo v desetih največjih stavbah na svetu.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova