HVAC hlajenje

Načrtovanje hladilnega sistema je lahko zelo zahtevno, saj je za uspešno izvedbo rešitve treba upoštevati mnogo dejavnikov. Družba Alfa Laval ponuja obsežen izbor visokokakovostnih toplotnih izmenjevalnikov in komponent za hlajenje, ob tem pa se zanaša na znanje in izkušnje, pridobljene s številnimi dokončanimi projekti z vsega sveta.

cooling general 640x360

Obsežna izbira, zanesljiva zmogljivost

Večina rešitev za hlajenje vsebuje enega ali več toplotnih izmenjevalnikov. Alfa Laval iz našega obsežnega izbora toplotnih izmenjevalnikov izbere rešitev za specifične hladilne potrebe, ki najbolj ustreza. Naši toplotni izmenjevalniki s certificirano zmogljivostjo zagotavljajo zanesljivo obratovanje.

Rešitve, ki se izkažejo pod pritiskom

Alfa Laval ponuja rešitve za velike projekte, kot je na primer hlajenje za udobno bivanje v nebotičnikih. V visokih stavbah je treba pri konstantno visokem tlaku črpati veliko količino vode čez dolge razdalje. Celoten portfelj opreme Alfa Laval za hlajenje v visokih stavbah vsebuje toplotne izmenjevalnike, ki delujejo kot prekinjala za tlak, s čimer je hladilne agregate ter klimatizacijske enote mogoče zaščititi pred čezmernim tlakom. 

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova