Sončni kolektorji

Ogrevanje s sončno energijo je zelo primerno kot alternativa ali dopolnilo drugim virom energije pri daljinskem ogrevanju, na primer z biogorivi. Alfa Laval nudi rešitve, kot so ploščni toplotni izmenjevalniki, sistemi za vodovodno vodo in večenergijske nadzorne enote AlfaPilot za pretvarjanje sončne energije v toplo vodo – vse od ogrevanja tople sanitarne vode do daljinskega ogrevanja.

Solar thermal 640x360

Obnovljiva energija

Prenos toplote iz sončnih kolektorjev je idealen način zbiranja sončne energije. Sončna toplota se vpije v ravno površino in nato prenese s tekočino, ki jo je mogoče uporabiti za ogrevanje domače vodovodne vode ter za ogrevanje z radiatorji.

Pretvarjanje sončne energije po vsem svetu

Toplotni izmenjevalniki Alfa Laval zagotavljajo visoko učinkovitost prenosa toplote, ki je potrebna za ekstrakcijo moči sončne energije. Naši ploščni toplotni izmenjevalniki, sistemi za vodovodno vodo ter večenergijske nadzorne enote AlfaPilot se uporabljajo na inovativnih področjih – vse od največjega sistema sončnega daljinskega ogrevanja na svetu do danskega otoka Ærø in oskrbe s sončno ogrevano vodovodno vodo v olimpijski vasi v Pekingu.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova