Prostorsko ogrevanje

Namen prostorskega ogrevanja je zagotoviti udobno okolje v zaprtih prostorih – doma, na delu ali v javnih stavbah. Poizvedite več o našem celovitem izboru rešitev za zagotavljanje doslednega, stroškovno učinkovitega udobja v zaprtih prostorih.

space heating 640x360

Prenos toplote

Odvisno od okolja v zaprtih prostorih ter drugih dejavnikov je toploto mogoče prenašati z radiatorji, talnim ogrevanjem ali grelniki zraka. Uporaba tople vode za prostorsko ogrevanje, še posebej z radiatorji, je zelo pogosta. Alternativa radiatorjem je tudi talno ogrevanje, kjer so toplotni krogotoki nameščeni pod tlemi. Grelniki, ki v prostor pihajo topel zrak, se pogosteje uporabljajo v javnih stavbah.

Celovite rešitve za prostorsko ogrevanje

Alfa Laval ponuja celovite rešitve z velikim izborom zmogljivosti za prostorsko ogrevanje stavb vseh velikosti. En primer je ogrevalna postaja Micro, ki zagotavlja celotno centralno ogrevanje ter rešitev za toplo vodo za stanovanja ali majhne hiše, priključene na omrežje za ogrevanje. Toplota se samodejno uravnava glede na zunanje temperature, da se ohrani želeno temperaturo za udobje v zaprtih prostorih.  

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova