Ogrevanje sanitarne tople vode

Rešitve družbe Alfa Laval za pripravo tople sanitarne vode so zasnovane tako, da zagotavljajo zanesljivo in ekonomično oskrbo s sanitarno vodo. Naši sistemi s toplo sanitarno vodo oskrbujejo stanovanja in hiše ter velike količine vodovodne vode za velike objekte, obenem pa poskrbijo za čistost vode brez bakterije Legionella.

domestic hot water 640x360

Ogrevanje vodovodne vode na zahtevo

Sistemi Alfa Laval večjim objektom zagotavljajo takojšnjo ali delno takojšnjo oskrbo z vodovodno vodo. Takojšnji sistem zagotavlja »neskončen« dostop do tople sanitarne vode, delno takojšnji sistem pa zagotavlja toplo sanitarno vodo z dodatno prednostjo hranjenja tople vode. Sistemi Alfa Laval za toplo sanitarno vodo se uporabljajo po vsem svetu, in sicer v stanovanjskih blokih, bolnišnicah, negovalnih domovih, hotelih, šolah, poslovnih stavbah, športnih centrih in drugih javnih stavbah.

Preprečevanje bakterije Legionella

Pod določenimi pogoji lahko v okoljih, kot so sistemi tople vode, uspeva bakterija Legionella. Ljudje se lahko okužijo z vdihavanjem bakterije v vodnih hlapih, ko se prhajo ali umivajo. Alfa Laval ponuja sistem za preprečevanje te bakterije, ki uporablja termično dezinfekcijo za uničenje bakterij v sistemih tople vode.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova