Obnovljivi viri energije

Neverjetnih 49 % porabe energije na svetu je povezanih s klimo v zaprtih prostorih – ogrevanje, hlajenje ter ogrevanje vodovodne vode. Energijsko učinkovite rešitve za ogrevanje družbe Alfa Laval omogočajo uporabo rekuperirane ali obnovljive energije za zmanjšanje porabe energije ter odvisnosti od fosilnih goriv.

renewable energies 640x360

Pripravljeni na energijske vire prihodnosti

Sodobni sistemi za daljinsko in ogrevanje skupnosti so izredno prilagodljivi za uporabo različnih energijskih virov. Prehod z enega energijskega vira na drugega je mogoče izvesti brez spreminjanja ali zamenjave opreme v hišah ali stanovanjih v omrežju. Ti sistemi so pripravljeni tudi za uporabo novih energijskih virov, ki se lahko pojavijo v prihodnosti.

Odpadna energija je lahko vir ogrevanja

Rešitve Alfa Laval so ključen del ogrevalnih sistemov, ki lahko kot vir za ogrevanje izkoriščajo alternativno energijo. Omrežje daljinskega ali ogrevanja skupnosti je mogoče vključiti v lokalne vire rekuperirane energije, kot so odvečna industrijska toplota, sežig odpadkov in biomasa. Obnovljiva energija, kot je geotermalna ali sončna toplotna energija, je prav tako potencialen vir energije. 

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova