Geotermalno ogrevanje

Geotermalna voda je ekonomičen in okolju prijazen način proizvodnje toplote. Alfa Laval ima potrebno praktično znanje in vrhunsko tehnologijo za učinkovito integracijo tega vira obnovljive energije v omrežja daljinskega ogrevanja ali ogrevanja skupnosti.

geothermal heating 640x360

Vedno na voljo

Geotermalno ogrevanje, ki uporablja energijo iz notranjosti našega planeta, je okolju prijazna rešitev, s katero je mogoče zmanjšati porabo fosilnih goriv. Ker ni odvisno od vremenskih razmer, je vedno na voljo. Navadno se uporablja za dopolnjevanje drugih virov ogrevanja. Eno glavnih področij uporabe je topla voda za ogrevanje stavb in vodovodne vode. Če je temperatura geotermalne vode dovolj visoka, je ogrevano vodo mogoče dovajati neposredno v toplotni izmenjevalnik in nato uporabiti v sistemih za daljinsko ogrevanje.

Praktično znanje in vrhunska tehnologija

Alfa Laval uporablja svoje obširno praktično geotermalno znanje za zagotavljanje optimalnih konceptov za uporabo na področjih geotermalne energije. Zagotavljamo vrhunsko tehnologijo, in to vse od geotermalne vrtine do postaje za daljinsko ogrevanje. Naši toplotni izmenjevalniki s certifikatom AHRI ter ploščami iz nerjavnega jekla ali titana ter predfiltri ALF so optimalna izbira za uravnavanje tokov jedkih sredstev, kot je geotermalna voda. 

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Gonilo napredka v HVAC-u

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova