Prenos toplote

Toplotni izmenjevalniki s posnemalom

Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Zahtevajte stik od družbe Alfa Laval

Izberite svojo državo.

Daljinsko ogrevanje

Ploščni toplotni izmenjevalniki in sistemi Alfa Laval imajo ključno vlogo pri daljinskem ogrevanju. Ta zanesljiv in okolju prijazen način zagotavljanja ogrevanja omogoča prilagodljivost pri črpanju različnih virov ogrevanja, vključno z energijo iz obnovljivih ali rekuperiranih virov.

  • Sorodna področja uporabe
  • Sorodni izdelki
  • Related services

Ekonomične, energijsko učinkovite rešitve

Posamezne stavbe se oskrbuje s toploto in toplo vodovodno vodo z daljinskim ogrevanjem iz centralne toplarne prek ogrevalnih postaj. Kompaktni ploščni toplotni izmenjevalniki in ogrevalni sistemi Alfa Laval so ključni sestavni deli omrežja za daljinsko ogrevanje. V primerjavi s cevnimi oplaščenimi toplotnimi izmenjevalniki, ki so se pred tem uporabljali v sistemih za daljinsko ogrevanje, je z energijsko učinkovitimi ploščnimi izmenjevalniki družbe Alfa Laval mogoče znižati stroške obratovanja ter vpliv na okolje. Ploščni toplotni izmenjevalniki in sistemi Alfa Laval se uporabljajo v sistemih daljinskega ogrevanja po vsem svetu.

Priročna in prilagodljiva uporaba

Daljinsko ogrevanje je za stranke preprost način oskrbe z energijo. Centralni kotel v sistemu daljinskega ogrevanja je priročnejši in učinkovitejši kot manjši individualni hišni sistemi za ogrevanje. Ker omogoča uporabo obnovljive energije ter rekuperirane energije iz virov, kot so industrijski procesi ter sežig odpadkov, je daljinsko ogrevanje priročna in energijsko učinkovita izbira.

Vse kar vas je zanimalo o HVAC aplikacijah, lahko najdete v Alfa Laval HVAC priročniku

Preberi več

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Ni novic za prikaz

Zahtevaj informacije

Zahtevaj ponudbo za Daljinsko ogrevanje