Daljinsko ogrevanje

Ploščni toplotni izmenjevalniki in sistemi Alfa Laval imajo ključno vlogo pri daljinskem ogrevanju. Ta zanesljiv in okolju prijazen način zagotavljanja ogrevanja omogoča prilagodljivost pri črpanju različnih virov ogrevanja, vključno z energijo iz obnovljivih ali rekuperiranih virov.

district-heating-banner 640

Ekonomične, energijsko učinkovite rešitve

Posamezne stavbe se oskrbuje s toploto in toplo vodovodno vodo z daljinskim ogrevanjem iz centralne toplarne prek ogrevalnih postaj. Kompaktni ploščni toplotni izmenjevalniki in ogrevalni sistemi Alfa Laval so ključni sestavni deli omrežja za daljinsko ogrevanje. V primerjavi s cevnimi oplaščenimi toplotnimi izmenjevalniki, ki so se pred tem uporabljali v sistemih za daljinsko ogrevanje, je z energijsko učinkovitimi ploščnimi izmenjevalniki družbe Alfa Laval mogoče znižati stroške obratovanja ter vpliv na okolje. Ploščni toplotni izmenjevalniki in sistemi Alfa Laval se uporabljajo v sistemih daljinskega ogrevanja po vsem svetu.

Priročna in prilagodljiva uporaba

Daljinsko ogrevanje je za stranke preprost način oskrbe z energijo. Centralni kotel v sistemu daljinskega ogrevanja je priročnejši in učinkovitejši kot manjši individualni hišni sistemi za ogrevanje. Ker omogoča uporabo obnovljive energije ter rekuperirane energije iz virov, kot so industrijski procesi ter sežig odpadkov, je daljinsko ogrevanje priročna in energijsko učinkovita izbira.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Vodnik za hitro izbiro

Vodnik po izdelkih Alfa Laval je preprosto orodje, ki vam pomaga izbrati najboljšo rešitev za vašo aplikacijo. Navaja tudi lokalne partnerje podjetja Alfa Laval, od katerih lahko zahtevate ponudbo za izbrani izdelek.

product-guide-640x360-B