Zrak za prosto hlajenje

Prosto hlajenje na osnovi zraka kot hladilno sredstvo za hladno vodo uporablja zunanji zrak. Ta metoda je v primerjavi z mehanskim hlajenjem ekonomičnejša in okolju prijaznejša rešitev za klimatiziranje in proces. Poizvedite, kako izkoristiti obširne prednosti prostega hlajenja na specifičnih področjih uporabe ter ga integrirati v celotno rešitev za hlajenje.

Free cooling air 640x360

Poiščite pravo kombinacijo hlajenja

Prosto hlajenje lahko pokriva zahteve za hlajenje v hladnejših letnih časih, ko zunanja temperatura zraka pade pod zahtevano procesno temperaturo. Pri rešitvah na osnovi zraka slednji potuje skozi suhi hladilec, adiabatni hladilec ali hladilni stolp na poti do toplotnega izmenjevalnika. Alfa Laval s svojim obširnim znanjem o izvedbi ugotovi optimum med prostim hlajenjem in hlajenjem s hladilnim agregatom za celoletno obratovanje. Energijsko razmerje med hlajenjem s hladilnim agregatom in prostim hlajenjem je v primerjavi z mehanskim hlajenjem 5 proti 1.

Izkoristite vse prednosti prostega hlajenja

Alfa Laval je edini dobavitelj, ki ponuja kombinacijo adiabatnih hladilcev ali suhih hladilcev ter razstavljivih ploščnih toplotnih izmenjevalnikov kot temelj sistemov prostega hlajenja na osnovi zraka. Učinkovit prenos toplote je ključen za največji možen izkoristek prostega hlajenja, zato se toplotni izmenjevalniki Alfa Laval uporabljajo za prosto hlajenje na osnovi zraka po vsem svetu.

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova