Daljinsko hlajenje

Daljinsko hlajenje za hlajenje več stavb uporablja en središčni vir. Alfa Laval ima ključno vlogo v tej prikladni in stroškovno učinkoviti rešitvi. Naši toplotni izmenjevalniki in sistemske rešitve se uporabljajo v vsaki stavbi omrežja za daljinsko hlajenje za prenos hladilne energije od cevovoda do internih sistemov.

District-cooling-hero-final

Prednosti daljinskega hlajenja

Daljinsko hlajenje je najpriročnejša metoda za proizvodnjo in distribucijo hlajenja za komercialne namene, ki je tako okolju prijazna kot tudi ekonomična. Izračuni kažejo, da lahko stranke, ki preidejo na daljinsko hlajenje, znižajo operativne stroške celo do 45 %, in to v primerjavi z uporabo hladilnih agregatov, ki so nameščeni v majhnih individualnih sistemih, poleg tega pa prihranijo še pri elektriki, servisiranju in popravilih.

Ekonomično, prilagodljivo in tiho hlajenje

Sistemi daljinskega hlajenja Alfa Laval so energijsko učinkovita rešitev na mnogo lokacijah. Zaprti krog razstavljivih ploščnih toplotnih izmenjevalnikov Alfa Laval v največji možni meri izboljša učinkovitost, tako da se s prenosom toplote izgubi le minimalno energije. Tihi sistemi, ki ne vibrirajo, lastnikom omogočajo preprosto uporabo ter so operativno izredno prilagodljivi in stroškovno učinkoviti, saj lahko vsaka stavba uravnava svoje hlajenje tako, da se natančno ujema s trenutnimi potrebami. Končnim strankam je mogoče zagotoviti še dodatne prednosti, če se jih združi z rešitvijo Alfa Laval za oddaljeno hlajenje v kompleten, optimiziran sistem, kot je Alfa Laval Maxi. 

Gonilo napredka v HVAC-u

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.

 

Najden ni noben rezultat. Poskusi znova