Predelava maščob in olja

Alfa Laval je dobavitelj vsega, kar potrebujete za ekstrakcijo olj in maščob iz vseh vrst oljnih pridelkov. Je vodilna družba na svetu na izredno specializiranem področju sistemov in opreme za predelavo rastlinske in živalske maščobe in olj. Uporablja napredne – pogosto patentirane – tehnologije, in sicer tako, da določa merila za celotno industrijo, ter vam omogoča, da svoje proizvodne postavitve prilagodite spremenljivim tržnim zahtevam.

fat and oil processing 640x360

Predelava maščob in olj

Ponujamo rešitve za degumiranje, nevtralizacijo, odstranjevanje voska, sušenje gumijev, beljenje, pripravo na zimo, dezodoriranje, hidrogeniranje, razkisanje in ločevanje milnih usedlin.

Če izkoristite prednosti, ki jih ponujajo naše rešitve, ter naše procesno znanje, boste okrepili zmožnost svojega podjetja, da se sooči z izzivi sezonskega povpraševanja, nihanjem na posameznih trgih ter globalno komodifikacijo osnovnih kmetijskih izdelkov.

Pristop Alfa Laval zagotavlja prilagodljive rešitve, ki vam omogočajo hitro, učinkovito in varno prilagajanje proizvodnje z namenom izpolnjevanja strankinih zahtev in specifikacij, ko se te spreminjajo in razvijajo.

TocoBoost - Nominated for Danish Industry's Product Award 2015

Alfa Laval TocoBoost has been nominated for Danish Industry's Product Award 2015. A new technology that can extract valuable nutrients such as Vitamin E in the production of edible oil - nutrients that otherwise would be lost.