Predelava paradižnika

Paradižnik se uporablja v številnih prehrambnih izdelkih, kar zahteva veliko različnih vrst predelave. Alfa Laval ponuja predelovalno opremo, ki zagotavlja raznolikost uporabe ter izredno visoke higienske standarde, ki so potrebni za to.

Tomato 640x360

Viskoznost, okus in barva

Tehnologija dekanter centrifug Foodec omogoča proizvodnjo soka, pireja in paste, pri kateri je z učinkovitim uravnavanjem viskoznosti in obvladovanjem težav s plesnobo ter vplivov toplote mogoče izboljšati naravni okus in občutek vaših izdelkov v ustih.

Tehnologije Alfa Laval, vključno s termično opremo za koncentracijo in sterilizacijo surovega soka/pireja/paste, vam omogočajo tudi ohranitev naravne barve, ki je bistvenega pomena za zagotavljanje čim večjega zadovoljstva strank ter prihodka, ki je odvisen od tega.

Vsestranskost šteje

Alfa Laval ponuja velik izbor specialistične predelovalne opreme, s katero boste okrepili učinkovitost in vsestranskost svojega obrata za predelavo paradižnika ter tudi kakovost in zmožnost prodaje izdelkov.

Dobavljamo opremo, ki je idealna za vse – od obratov manjših kapacitet za predelavo več sadežev do izredno specializiranih objektov za pridelavo sokov, pireja in paste.