Predelava sadja in zelenjave

Uspešna in donosna proizvodnja sokov, pireja in drugih pijač na osnovi sadja in zelenjave je odvisna od delikatnega ravnovesja med ohranjanjem kakovosti, okusa in barve izvornega pridelka ter izpolnjevanja higienskih standardov ter zdravstvenih in varnostnih zahtev, ob tem pa tudi od zagotavljanja, da so stroški proizvodnje čim nižji. Oprema, sistemi, znanje in izkušnje ter storitve družbe Alfa Laval vam bodo pomagali doseči in ohranjati to pomembno ravnovesje.

Fruit and vegetable processing640x360

Edinstvene zmogljivosti

Temeljne tehnologije družbe Alfa Laval imajo osrednjo vlogo pri separiranju, koncentriranju, pogrevanju in ohlajanju pulpe, vlaken, soka in tudi vsebnosti vode v sokovih ter pireja iz sadja in zelenjave. Naše edinstvene zmogljivosti vam vse te postopke omogočajo z manjšo porabo vode, energije ter z učinkovitejšim zajemom stranskih izdelkov, ki ustvarjajo prihodek.

Inovativna prednost

Družba Alfa Laval je ponosna na svojo tradicijo zagotavljanja procesov za predelavo sadja in zelenjave s priložnostmi, ki jih omogoča napredna tehnologija. Izumila je aseptično predelavo (UHT), že več kot pol stoletja pa ima poslovno enoto, ki je namenjena izključno izpolnjevanju zahtev predelave sadja.

Pri obsežni predelavi sokov in pireja za svetovne trge primarnih izdelkov vam lahko tehnološke inovacije Alfa Laval omogočijo ključno prednost, da boste napredovali in ostali v koraku s konkurenco.