Alfa Laval - Channel partners

Channel partners

Alfa Laval commercial refrigeration products are available through our channel partner network. Our partners provide product expertise and excellent service with the goal to help you purchase the right product for your application.

Alfa Laval Anytime

Alfa Laval Anytime

Alfa Laval Anytime prodajnim partnerjem zagotavlja informacije o izdelkih in področjih uporabe, orodja za izračun ter možnost naročanja in spremljanja naročil 24 ur na dan, vse dni v tednu – z namenom, da lahko partnerji svojim strankam zagotovijo najboljše izdelke in rešitve.

 

Partnerji, povezani s spletnim orodjem, lahko upravljajo naročila svojih strank skozi celotno dobavno verigo, kar mogoča hitro dostavo. Z Alfa Laval Anytime je na spletu mogoče naročati izdelke na podlagi številke delov in konfigurirane artikle v isti seji za nakup, na voljo pa je tudi preprosto orodje za konfiguriranje naročil. 

Še nepovezani prodajni partnerji se lahko obrnejo na svojega lokalnega zastopnika  Alfa Laval-a v Sloveniji na: slovenija.info@alfalaval.com

Refrigeration distributors near you

Stiki

Harald Hoogendoorn

Market Manager Commercial Refrigeration

harald.hoogendoorn@alfalaval.com

Alfa Laval 360° Servisni portfel

 

Ohranite vašo opremo v vrhunski delovni kondiciji. Alfa Laval vam nudi celoten portfel servisnih storitev katere so zato potrebne.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o kako razširiti perfomanse vaših proizvodov.