Čiščenje goriva

Izjemna zmogljivost je le eno od pričakovanj, ki jih izpolnjujejo visokohitrostni separatorji Alfa Laval. Naši separatorji so zdaj na voljo v okviru fleksibilnega obsega dobave, vse od standardnih možnosti do po meri prirejenih modulov ter celo rešitev, ki jih zagotavljamo pogodbeno. Ne glede na vaše specifikacije vam bomo zagotovili separacijo, ki vam bo ustrezala.

Fuel cleaning 640x360

Fleksibilen izbor sistemov

Separacijski sistemi S in P Flex so rezultat nenehnega tehničnega razvoja in inovativnih oblikovalskih rešitev. So kombinacija visoke učinkovitosti, manj mulja ter nizkih stroškov obratovanja samoočiščevalnih centrifugalnih separatorjev Alfa Laval ter resnično fleksibilnega izbora za dobavo, zaradi česar so vodilna rešitev na trgu z veliko prednostmi.

Za trdoživa olja in olja spremenljivih lastnosti

Separatorji S imajo tehnologijo Alcap, kar pomeni, da so še posebej primerni za čiščenje težkih kurilnih olj ter drugih ostankov olj z veliko in spremenljivo gostoto. Na podlagi merjenja vsebnosti vode pri odtoku čistega olja samodejno prilagodijo medfazo olje/voda v bobnu separatorja.

Za dobro definirana olja

Separatorji P so zasnovani za predelavo homogenih olj s konsistentno in nizko gostoto, kot so pomorska dizelska olja. Ker uporabljajo tehnologijo prečiščevanja, pri kateri se raven separacije določi z gravitacijskim diskom, nihanj gostote ne izravnajo samodejno.