Hlajenje motorja

Družba Alfa Laval ima dolgoletne izkušnje s področja prenosa toplote in prednjači v razvoju učinkovitih termičnih rešitev. Naši kompaktni toplotni izmenjevalniki so izvrstni za hlajenje motorjev. Poleg tega zagotavljajo vrhunsko raven zanesljivosti in razpoložljivosti za zaščito vaše produktivnosti in dobička.

Heat exchangers

Opazna razlika

Zračni toplotni izmenjevalniki (AHE) ter ploščni toplotni izmenjevalniki (PHE) družbe Alfa Laval postavljajo nove standarde na področju generatorjev elektrike. Ker temeljijo na desetletjih izkušenj s področja prenosa toplote, se uporabljajo v številnih obratih za proizvodnjo električne energije po vsem svetu. Alfa Laval je bila vodilna družba pri prehodu na sodobne kompaktne in energijsko učinkovite rešitve in tudi v prihodnje bomo premikali meje na področju termalne tehnologije, za katero mnogi menijo, da je že dovolj razvita. Z optimizacijo prenosa toplote ter minimiziranjem mašenja smo s svojimi inovacijami dosegli največjo možno zmogljivost hlajenja.

Zgrajeni za zanesljivo delovanje

Rešitve prenosa toplote družbe Alfa Laval so idealne za natančno, zanesljivo in ekonomično poslovanje. Tako na primer naši ploščni izmenjevalniki toplote (PHE) vsebujejo plošče, ki so narejene s stiskanjem v enem koraku, s čimer se ustvari enakomerne plošče, ki lažje prestajajo obremenitve v zahtevnih pogojih uporabe.

Poleg tega so naše rešitve z zračnimi toplotnimi izmenjevalniki izredno prilagodljive. Z različnimi osnovnimi materiali, elastomeri, oblikami, ohišji, tipi ventilatorjev ter tehnikami sestavljanja ustvarimo rešitve za prenos toplote, ki se natančno ujemajo z vašimi potrebami.